Трасе Груп 98 ЕООД е модерна, професионална и бързоразвиваща се компания, специализирана в извършването на всякакви ремонтни дейности за вашия дом. Независимо дали става въпрос за малки ремонти или пълна реконструкция, ние сме тук, за да ви помогнем.

Екипът ни от професионалисти,  има голям опит и високи стандарти за качество в областта на ремонта и поддръжката на сгради и дворни пространства. Осигуряваме широк спектър от услуги, част от които: замяна на подови настилки, боядисване на стени, цялостно реновиране на стаи, ремонт на покриви, поддръжка на дворни пространства, хамалски услуги и много други. 

  • ПОКРИВИ

Предлагаме широка гама от услуги в сферата на ремонта на покриви и покривни конструкции, част от които: пренареждане на керемиди и битумни керемиди, хидроизолация, улуци и водосточни тръби, отстраняване на течове, обшивки на комини и капандури, американски улуци, нови покриви и навеси. Ние сме изцяло отдадени на качеството и гарантираме професионални решения за вашия покрив.

  • Оформяне на дворни пространства, изграждане на алеи, частни паркинги, градински ивици и стъпки, редене на тротоарни плочки и павета, унипаваж и др.
  • ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

Нашата фирма за хамалски услуги ви предлага бързо и надеждно преместване и транспортиране на вашия багаж, мебели, електроуреди и други предмети. С нашия професионален екип от хамали и съвременни превозни средства, ви гарантираме безопасно преместване на вашето имущество до желаната дестинация. Разчитайте на нас за ефективно и удобно преместване на вашия багаж от точка А до точка Б. Освен това, предлагаме и услуги като къртене, чистене и извозване на отпадъци. 

Работим в София, Перник, Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Бургас и страната.

Ключови думи: Изграждане на покриви, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, строителна фирма, хамалски услуги, хидроизолация, къртене, чистене, извозване, довършителни ремонтни работи