Медицински комплекс Майчин дом се намира на централно и лесно достъпно място в гр.Варна и включва две лечебни заведения: Многопрофилна болница за  активно лечение Майчин дом – Варна  и Медицински център Майчин дом.

Лечебното заведение разполага със собствен подземен и надземен паркинг и е под денонощно видео наблюдение.

Дейността е разпределена в 3 блока – Блок АБлок Б и Блок В, които са във функционална връзка непозволяваща смесването на пациентопотока.

В Блок А са разположени отделенията по Акушерство и гинекология и неонатология. Функционират 3 операционни и  две родилни зали, както и зала за активно водно раждане. Отделението по акушерство и гинекология разполага с 30 легла и е с трето ниво на компетентност.

Първият етаж е обособен като медицински център, в който са съсредоточени акушеро-гинекологични кабинети, кабинети по образна диагностика, мамограф, кабинети за женска консултация, лаборатория и аптека.Извършват се широк спектър клинични,

МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС
МАЙЧИН ДОМ – ВАРНА

В Блок Б се намира отделението по педиатрия, където на 24 часово разположение лекар със специалност по детски болести може да прегледа вашето дете незабавно без записване на час. Отделението разполага с 26 легла за пациенти от 0 до 18г. Има и две интензивни стаи с постоянно  мониторно  наблюдение за по- тежките случаи.

В кабинетите на първи етаж в този блок приемат специалисти по педиатрия, неонатология,  детска нефрология, гастроентерология и неврология.

МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС
МАЙЧИН ДОМ – ВАРНА

В Блок В са съсредоточени отделенията по ортопедия и травматологияурология и ОАИЛ.  В модерно оборудваните операционни  се извършват спешни и планови операции и манипулации.

Всички стаи са съвременно обзаведени, със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и интернет,  мобилни болнични легла, монитори за контрол на жизнените функции, излази за инсталациии за кислород, сгъстен въздух и аспирация.

Адрес:
Медицински комплекс “Майчин дом”
гр. Варна 9010, ул. “Мир” No. 1

РАБОТНО ВРЕМЕ РЕГИСТРАТУРА:

ДЕЛНИЧНИ ДНИ: 08.00 – 20.00Ч

СЪБОТА: 08.00 – 16.00Ч

НЕДЕЛЯ: ПОЧИВЕН ДЕН

Телефон 052 332 000

Ключови думи, акушерство ,гинекология, неврология, неонантология,урология,травматология,педиатрия,ин-витро.

ЗА ин -витро

През 2008 г. Медицински комплекс”Майчин Дом” разшири дейността си като създаде сектора по асистирана репродукция. За създаването му ни вдъхнови идеята да бъдем до нашите пациенти не само в моментите, когато се ражда живот, но и да осигурим грижа за всички онези жени, които се сблъскват с трудности в осъществяване на желанието си да станат майки.

Улесни ни най-важният капитал с който разполагаме, а именно – наличието на профилирани, висококвалифицирани специалисти в областта на инфертилитета и асистираната репродукция, натрупали своите знания и опит в сертифицирани клиники с традиции в лечението на стерилитета.