Пангел ЕООД е компания със седалище в град София. Компания с богат опит, работеща в областите – кадастър, регулация, трасировка, вертикална планировка, изследване на деформации.

Занимаваме се с изработване на кадастрални карти, геодезически заснемания, подробни устройствени планове, оценка на замеделски земи.

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Предлага услуги с високо качество на конкурентни цени.

Екипът от компетенти специалисти, работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори.

Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

Философията, която компанията следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност и взаимно доверие.

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Пангел ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най – добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Работно време

пн:9:00 ч. – 18:00 ч.
вт:9:00 ч. – 18:00 ч.
ср:9:00 ч. – 18:00 ч.
чт:9:00 ч. – 18:00 ч.
пт:9:00 ч. – 18:00 ч.
сб:Затворено
нд:Затворено

Адрес:улица „Никола Козлев“ 6 , 1421 София

Телефон:088 779 4177

Линк към сайта:https://pangel.business.site/

Ключови думи: кадастрални карти, геодезически заснемания, подробни устройствени планове, оценка на замеделски земи.