Фирма Рапид груп започва своята дейност в България през 1995 година и до момента се развива успешно в мебелното производство. 
Основен акцент фирмата поставя на обзавеждането на кухненския кът в дома, който е и едно от основните места в жилището. Много често кухнята трябва да се съчетае или комбинира с други мебели в помещението, с трапезарна и холна част, да бъде функционална, практична и същевременно красива. 
Кухнята може да излъчва топлина, да е в по-студената гама, в модерен, техно или класически стил. Може да е с разчупени и заоблени форми. И всичко това в различни цветови тоналности. 
 Това което отличава кухните Рапид, а и мебелите като цяло, и ги прави да са уникални, са възможноста за изпълнение на разнообразни форми на шкафовете с различни дъги на огъване, дори с неправилна извивка, вписани в общото интериорно решение. Визията и стилът се определят от клиента, а дизайнерите от фирмата му помагат да намери правилната комбинация от форма и цвят. 
Освен кухни, Рапид Груп произвежда холни секции и трапезарни шкафове, които може да отговарят и на кухненското обзавеждане, в случаите когато са в едно помещение. За тези, които искат индивидуални решения за обзавеждане на спални и детски стаи, могат да се направят и изработят различни модели, съобразени с желанията им. 

Политиката, на която е заложила фирмата, е да проектира и обзавежда частни домове. Всяка изработена мебел е индивидуална и конкретна за съответните нужди. С годините обаче, клиентите ни наложиха да се заемем и с изпълнението на поръчки от друго естество- офиси, хотели, магазини, кафенета, барове, които също се отличават от стандартните изпълнения.
На нас се довериха: Хотел Мартин- Банско, Хотел Мариана- Банско, Хотел Елегант- Банско, Бар Ботевград, Бар Перник, Кафене Дианабад, магазини Букет, Oxette, Lapin House, Manouel,  и други.

Материалите, които се използват, са на водещи фирми в мебелната индустрия, познати в цяла Европа и отговарят на всички хипосанитарни изисквания и стандарти за качество. Такива са Hafele, Blum, Salice, Egger, Citterio, Icro Didone, Verinlegno, Vernilac, Sirca, Kaindl, Arpa, Polytheta, Alpi. Всеки един детайл за изработката на мебелите се подбира да е максимално качествен, за да може да гарантира дългия живот на продукцията.

Производствена база

Рапид Груп разполага с производствена база в близост до София и по-точно в гр. Радомир с площ около 10000 кв.м

Мебелните цехове са оборудвани с високотехнологични машини от ново поколение – разкрояващи и многолистови циркуляри, пробивни машини, кантиращи машини за различни видове кантове, високотемпературни пневматични преси, пробивни и фрезни центри. Има обособени помещения за процесите на шлайфане, подготовка за боядисване и камерни помещения за боядисване. Готовата продукция се опакова и складира на съответните за това места до момента, в който се доставя до дома на клиента и се монтира от квалифицираните служители на фирмата.

Мебели се  произвеждат както за българския пазар, така и за чуждия- Гърция, Белгия, Холандия, Австрия, Франция, Германия, САЩ.

-мебели за спалня

мебели за хол

мебели за баня

други мебели

Фирмен офис:

гр. София, бул. “Княз Ал. Дондуков” № 82А

GSM: +359 897 884 890 – Виолета Найденова

имейл: violeta@rapidgroup-bg.com

Паркиране – зелена зона на 1303.

Работно време:

Понеделник – Петък от 10 до 19 ч.

Събота – само след предварителна уговорка

Неделя – почивен ден.