Щампован бетон

Чрез специални инструменти и технология обикновения бетон се превръща в съвсем различно и уникално декоративно изделие. Използва се в голямо направление от настилки до пътеки, алеи, тераси, басейни и много други. Щампованият бетон позволява голям брой форми и най-различна цветова гама, което го прави перфектния реалистичен и траен декор за всеки обект.

Шлайфан бетон

Бетонова настилка, която е с висока износоустойчивост и гладкост, постигната със специализирани машини. Не отделя прах и е лесна за поддръжка, което я прави по-предпочитана за промишлени халета, складове, подземни паркинги, търговски обекти, магазини, рампи и много други. 

Ресан бетон

Индустриалните настилки от ресан бетон не се отличават много от шлайфания бетон. Разликата е при завършека на технологията, от която се постига огромната гладкост на настилката. Ресания бетон се полага със специална четка (от там идва името ресан), което го прави перфектен за външни паркинги, площадки, пътеки и алеи. 

Епоксидно подово покритие

Полимерните подови покрития на базата на епоксидни смоли намират широко приложение в строителната практика, като все повече се използват и за лични цели. Основните им предимства са свързани с много висока механична якост, добра химическа устойчивост, лесно нанасяне.

MViS Stroy обръща специално внимание на качеството като използваме най-съвременните технологии в изграждането на подови настилки.

Ключов фактор за нас е, че сме и оставаме надежден партньор за нашите клиенти. Предлагаме цялостна и координирана продуктова гама, която развиваме с оглед на бъдещето, за да отговорим на нуждите на утрешния ден. Като екип, ние правим всичко възможно, за да убедим всеки клиент в качеството на нашата работа, когато става въпрос за нашите продукти, обслужване и лекота на използване.

Когато работите с МВиС Строй ЕООД, знаете, че получавате работата на квалифицирани професионалисти, които са ангажирани да предоставят на клиентите личната грижа и внимание, които заслужават. Предлагаме безплатни оценки и обещаваме честна оценка на вашия проект. Ние не вярваме в поемането на работа, за която не можем да предоставим възможно най-доброто обслужване. МВиС Строй ЕООД се ангажира с бързо и надеждно планиране.

Свържи се с нас


Адрес

гр. Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 46

Телефон

0893 676 087

v

E-mail

mvisstroy@gmail.com