Създадена е през 2001 година със 100 процента частен капитал. Основната дейност на дружеството е търговия на едро и дребно. Продуктите, които Топлотехника ЕООД предлага на своите клиенти са с високо качество и конкурентна цена, което затвърждава позициите на дружеството като конкурент на Българския пазар.

Освен два магазина и склад в Благоевград фирмата има и седем магазина намиращи се в град Банско, град Разлог, град Гоце Делчев, град Петрич, град Сандански, град Дупница и село Сатовча, което спомага за адекватното обслужване и удобството на клиентите. Предимство е и фактът, че разполагаме с голяма част от продуктите и резервните части за тях, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка. Топлотехника ЕООД работи от години с надеждни и коректни партьори, като се стремим да изграждаме и поддържаме стабилни отношения с нашите клиенти и доставчици.

Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории, може да закупите, всичко необходимо за направата на водопроводни системи. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността, както и различни по капацитет и дизайн бойлери– неръждаеми от 300 литра до 5000 литра с една или две серпентини, хоризонтални или вертикални, камини – на твърдо гориво с водни ризи, печки, слънчеви колектори – селективни, котли на нафта, на дърва, на газ, ел. енергия, на биомаса /пелети, костилки и др./, панелни и алуминиеви радиатори, всякакви помпи за отопление и водоснабдяване – потопяеми и хидрофори, пластмасови съдове от 250 литра до 9 тона, тръби за парно, полипропилени, полиетиленови тръби и части за тях, пвц – дренажни и канални тръби, медни тръби и фитинги – с различни размери, богат асортимент от Вик части, клингирити, изолации, пожарни хидранти и пожарни кутии.

ВОДОПРОВОДНИ СИСТЕМИ

Когато говорим за водопровод, обикновено се сещаме за мивките, душовете и тоалетните си. Историята му, обаче, датира още през древността и се смята за белег на цивилизованите общества, когато човечеството е разполагало с надземни и подземни водопроводни системи, които осигурявали не само по-здравословен, но и гарантирано по-удобен начин на живот. Днес, висококачествената водопроводна инсталация е ключова за нашето общество и е важно да се доверите за изграждането ѝ на доказани специалисти в областта, които ще я направят по най-добрия начин с помощта на иновативни технологии и продукти.

Водопроводът – неизменна част от ежедневието ни

В действителност не обръщаме голямо внимание на водопроводната система, която се намира под и около домовете ни. Замисляме се за нея едва когато се сблъскаме с конкретни премеждия – когато има проблем с бойлера или канализацията, например. Водоснабдителната система трябва да работи стабилно, поддържайки качеството и налягането на водата в определените граници. Изграждането или реновирането ѝ е комплексен процес, който изисква не само изключително внимание и последователност към всички технически дейности, но и водопроводни аксесоари и арматура с гарантирано качество и устойчивост. От важно значение са спецификата на използваните материали, налягането на водопроводната мрежа, температурното разширение на материалите, от които са изградени тръбите и фитингите, експлоатационният им живот, възможността за лесен монтаж и ценово достъпна последваща поддръжка.

водопроводни системи

Изграждане или реновиране на водопроводни системи с ТОПЛОТЕХНИКА

ТОПЛОТЕХНИКА предлага широка гама съвременни продукти, необходими за изграждане или реновиране на водопроводни системи и инсталации. Разполагаме с богат асортимент от лесни за монтаж и поддръжка водопроводни инструменти и консумативи с доказано високо качество, достъпна цена, дълъг експлоатационен живот, устойчиви на температурни амплитуди и водопроводни налягания. В магазините ни ще откриете всякакви видове водопроводно оборудване и водопроводни аксесоари като уплътнения, шайби, тръби, фитинги, маркучи, сифони и други, за да се справите безпроблемно с изграждането или модернизацията на банята и отводнителната система.

ПОЦИНКОВАНИ ФИТИНГИ

МЕСИНГОВИ ФИТИНГИ

МЕСИНГОВИ ФИТИНГИ – МАТИРАН НИКЕЛ

МЕСИНГОВИ ФИТИНГИ – CR/NI

СТОМАНЕНИ ПОЦИНКОВАНИ ФИТИНГИ

МЕСИНГОВА ВАДОПРОВОДНА АРМАТУРА FORNARA

МЕСИНГОВА ВОДОПРОВОДНА АРМАТУРА APM

ЧУГУНЕНА ПРОМИШЛЕНА АРМАТУРА

УПЛЪТНЕНИЯ ЗА РЕЗБИ

ФИЛТРИРАЩИ СИСТЕМИ

РЕДУЦИР – ВЕНТИЛИ

ППР СКОБИ MCH

ППР ТРЪБИ И ФИТИНГИ BAYPA

ПЕ TРЪБИ И ФИТИНГИ

ВОДОМЕРИ B-METERS – ИЗЦЯЛО ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ

ВОДОМЕРИ БЕЛАСИЦА

AРМАТУРА САКАР

ЧУГУНЕНА ВОДОПРОВОДНА АРМАТУРА

МАРКУЧИ

ГЪВКАВИ ВРЪЗКИ БУЛМАТ

ЧЕРНИ ФИТИНГИ

СКОБИ FLIP

СКОБИ

ПРОФЕСИОНАЛНИ СИФОНИ MCH

ОТВОДНИТЕЛНИ КАНАЛИ MUFLE

ПРОДУКТИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Адрес

Благоевград,
кв. Грамада, ул. Георги Попов

Телефон

073 / 832 962

E-mail

toplotehnika4@abv.bg

Уеб сайт

Начало