НИЕ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ОПТИМАЛНО УСВОЯВАНЕ НА СКЛАДОВОТО ПРОСТРАНСТВО, СТЕЛАЖНИ СИСТЕМИ И АКСЕСОАРИ КЪМ ТЯХ, КОИТО МАКСИМАЛНО ДА УЛЕСНЯТ И ПОДРЕДЯТ СКЛАДОВИТЕ ПРОЦЕСИ.

ЩЕ ИЗГОТВИМ РАБОТЕН ПРОЕКТ, СЪОБРАЗЕН С ВСИЧКИ НОРМАТИВНИ ИЗИСКВАНИЯ.

ЩЕ ДОСТАВИМ И МОНТИРАМЕ КАЧЕСТВЕНО И В СРОК ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ СИСТЕМИ И АКСЕСОАРИ, ТАКА ЧЕ ПРОЦЕСИТЕ ВЪВ ВАШИЯТ СКЛАД, АРХИВ ИЛИ ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ДА ОТГОВАРЯТ НАПЪЛНО НА ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.

Обикновените (Конвенционални) палетни стелажи са най-разпространената система за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палетите.

Drive-In представлява система за гъсто складиране по метода LIFO (последният влязъл излиза пръв). Името на системата идва от принципа на работа – подемната техника влиза в стелажа за товарене и разтоварване.Подходяща е за складиране на еднотипни товари със сравнително дълъг срок на годност – хладилни камери и складове за готова продукция

Научете повечеКонзолните стелажи SSS06 са предназначени за складиране на профили, тръби, пачки с ламарина или мебелни плоскости, както и всякакви дълги товари, като осигуряват директен достъп до всеки товар. Произвеждат се по конкретните нужди на всеки клиент, като биват едно- и двустранни.Мецанин или полуетаж представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които са монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи. Мецанин системата е особено подходяща за използване във високи помещения, защото увеличава използваемата площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови.. Предлаганите от нас площадки са с товароносимост от 100 до 1000кг/м2 и с размери напълно съобразени с помещението в което се монтират.

 Гравитационните стелажи са друга система за гъсто складиране, при която палетите се поставят в единия край на стелажа върху ролков конвейер , монтиран под наклон и под въздействие на собственито си тегло се придвижват до другия край на конвейера.Системата за складиране е FIFO ( първият влязъл палет излиза първи) Основните предимства на тази система са: Точно спазване на срока на годност, защото първите поставени палети излизат първи. Много малка вероятност от повреди по системата вследствие на удари от подемната техника, защото машините оперират само извън системата. (почти никакви експлоатационни разходи).

Научете повече

Складовете могат да бъдат места, където купчини опаковани или разхлабени продукти заемат място неорганизирано. Може да се окаже предизвикателство да се идентифицират какви продукти са извън бъркотията и това е една от причините правилната организация да е толкова важна. Системите за етикетиране на складове практически елиминират този проблем, като се уверят, че продуктите лесно се идентифицират и управляват по време на процеса на доставка. Освен това гарантира, че клиентите получават поръчания от тях артикул, а не грешен артикул в неправилно етикетирана опаковка. Подходът за етикетиране на стелажи или рафтове е персонализиран за всеки бизнес, тъй като има различни видове. 

Какво представлява проекта?

Изготвяне на индивидуален проект спрямо разпределението в склада. Проектите се изчисляват на база брои адреси, номериране и логика. Проектите включват:
  • Чертеж на разпределението в склада принтиран в размер А0
  • Екселска таблица с включени всички позиции
  • Обучение за работа с етикетиращата система
  • Успешна интеграция в WMS (Warehouse management system)
  • Опция за печатане на етикети

Научете повече

konzolen stelaj

Адрес: гр. Божурище, бул. Европа 10
Тел 0889 053005
Сайт: https://stelaji-sss.com/
Ключови думи: Складови системи и стелажи, проектиране на всякакви видове складови системи,, производство на всякакви видове складови системи,, търговия на всякакви видове складови системи,, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи