Радо Транс М е българска спедиторска фирма, основана през 2017-та година, с цел да отговори на нуждите от международни товарни превози на малкия и среден бизнес в България.

С опита на екипа и годините практика, компанията се специализира в практиката си с международен сухопътен транспорт и по-конкретно в групажен транспорт на палетизирани и непалетизирани обемни товари. Основно компанията работи с фирми и предприятия които имат външно търговска дейност, свързана с международни товарни превози и международен транспорт на палета.

Като основна част от работата си с международен сухопътен траснпорт, спедиторска фирма Дайрект Спед Сървиз разполага с екип от квалифицирани и практически подготвени спедитори, които имат опит в групажния транспорт на палетизирани и непалетизирани обемни товари.

Работата по групиране на товари изисква много знания, изчисления и компетенции, които опитните ни спедитори притежават и ежедневно прилагат. Затова трудът ни е високо оценяван от нашите клиенти и търсенето на подходящ камион за техните товари е наша ежедневна задача. Високата ни подготовка в услугите за международен сухопътен транспорт и поддържането на постоянно високо ниво на обслужване ни прави доверен партньор за бизнеса.

Градим отношения и с нашите партньори и подизпълнители, с помощта на които успяваме да затворим веригата на доставки и отговорим на нуждите на клиентите ни, които търсят един партньор за своите международни товарни превози.

Така допълваме услугите ни с митническо представителство, въздушен транспорт, морски транспорт, куриерски услуги, складиране и др.

Адрес: гр. Монтана, КАМЧИЯ, 47  

Телефон: 088781140