МелМар Фруйт има богата и дълга история. Първите стъпки са направени през 2008 година. Сегашния изпълнителен директор на фирмата, на свободна практика започва да преговаря и продава на водещи фирми в България. Прави доставка на плодове и зеленчуци на едро. Предлага алтернативни варианти на внос от различни географски ширини за поддръжка на пресни и свежи продукти цялогодишно. Така не се налага да ги консервираме в моментите, когато не можеш да си ги откъснеш свежи от градината.

Стремим се да доставяме качествени плодове и зеленчуци от цял свят на най-добри цени. Знаем че, за да сме по-добри от другите, най-важното е да предлагаме свежи и в отличен вид продукти на прекрасни цени.

сн

Доставка до адрес

Farmers fruit and vegetables delivery car with the smiling deliverer holding fresh fruit isolated on white background. character cartoon vector illustration.

МелМар Фруйт измина дълъг път за да достигне качествения и свеж продукт до вашия дом, офис или ресторант. Ние отлично познаваме периода и вкусовете качества на всеки продукт до толкова добре, че да го предложим на пазара на едро, дребно или да го доставим до вас, точно такъв какъвто са очакванията ви, дори ви предизвиквам, че ще го надминем.

Плодове и зеленчуци

плодове

Точно толкова колкото е взискателен и педантичен нашият изпълнителен директор така и продуктите ни са с безкомпромисно качество, тъй като качествения контрол до ден днешен се извършва лично от него.

зеленчуци
рффф-removebg-preview

Контакти

с. Първенец

Родопи 95 АД

office@svezhy.com

info@svezhy.com