Адрес

БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 140, вх. 2, ет. 3

Телефон

+359877837676

Имейл

hadistroiburgas@gmail.com

Нашите услуги

Консултация

Предлагаме ви безплатна консултация

Проектиране

Проектирането се извършва от нашите специалисти.

Изграждане

Изграждаме както сме се разбрали.

Разрешение за ползване

Адвокат вписва документите.

Представена работа

Гарантираме за качествено изпълнение на всички наши проекти и получаване на разрешение за ползване.

portfolio image

portfolio image

portfolio image

Нашите предимства

Отстъпки за цялостен ремонт и изгражданеАко решите да извършите цялостен ремонт на апартамента си, използвайки нашите услуги, можете да ползвате отстъпка от цената.
Инвестираме в оборудванеРазполагаме с машини, които ни позволяват да работим по – бързо и ефективно. Това включва машини за лепене на гранитогрес с големи размери.
Възможност за работа на изплащанеПредлагаме ви възможност да ползвате нашите услуги на изплащане с оскъпяване от 1%, като ползвате партньорската ни програма в TBI.
Оглед + оферта на следващия денЩе направим оглед и ще изготвим правилното предложение за Вас още на следващия ден – напълно безплатно.
3 години гаранция на трудаЗа допълнителната сигурност и Вашето спокойствие за услугата, която извършваме – даваме 3 години гаранция за труда ни. Отделно – имате и гаранцията за материалите от доказани марки, които използваме.
Ясни условия и срокове на изпълнениеКоито ще опишем в договора, които ще сключим, за да гарантираме, че всичко ще се случи според Вашите очаквания и ангажиментите, които сме поели.