Dentaprime City е дентална практика, посветена на едновременното поддържане на висок стандарт в стоматологичното лечение и конкурентна цена на предлаганите услуги. До скоро, по-голямата част от българските пациенти не можеха да си позволят качествена дентална грижа, понеже не винаги имаха възможност да заплатят за нея.

Верни на своя стремеж към високи постижения и впечатляващи резултати в областта на денталните услуги, екипът ни от най-добри специалисти е фокусиран върху съвременните стоматологични операции и имплантологията, което е гаранция, че пациентите ни получават възможно най-добрите грижи.

Осигурили сме на своите пациенти възможност да ни посещават 7 дни в седмицата от 08:00 до 20:00ч. , съобразено с  натоварените Ви графици, на лесно достъпна локация – в  кв. Възраждане, бул. Република 131, сграда Виста Парк, тел. 0899 481 111 с осигурен безплатен паркинг,  защото здравето Ви е наш приоритет.

Какво предлагаме?

– Първокласни стоматологични услуги на конкурентни цени

Във високотехнологичната ни лаборатория се произвеждат средно 5000 коронки месечно*. Това води до понижаване на цените и прави конструкциите, изработени от първокласни материали, напълно достъпни за Вас. Опцията за разсрочено плащане допринася за това абсолютно всеки да може да си позволи нашите услуги.

– Компетентност и грижа

Изграждането на доверие сред пациентите е движеща сила на нашето развитие, затова екипът ни се стреми да осигури персонална грижа, сигурност и комфорт на всеки пациент. И нашите над 20 000 доволни пациенти знаят това.

Нашите стоматолози:

д-р Христов

д-р Христов

д-р Иляз

д-р Иляз

д-р Шопов

д-р Шопов

Какво да очаквате при първоначален преглед?

Първото посещение при нас протича с обстоен стоматологичен преглед, на база на който изготвяме индивидуален план за лечение, с детайлно описание на предвидените услуги и техните цени. По време на първото си посещение при нас имате възможност да споделите с наш специалист своите проблеми и желания, за да достигнем заедно до най-доброто решение за Вас от медицинска, естетическа и финансова гледна точка.

Next

Предлагаме:преглед  | цялостна диагностика | план за лечение  |  ценова оферта  |  опция за разсрочено плащане

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!

Виста Парк – Варна

Работно време:

  • 08:00 – 20:00
  • Без почивен ден

 бул. Република 131

 0899 481 111

city.dentaprime@dentaprime.com