Фирма „Янчов Инженеринг“ разполага с персонал от експертни кадри в областта на жилищното строителство. Ние предлагаме изграждане на груб строежсухо строителствонаправа на инсталациифасадна или вътрешна изолацияшпакловкимазилки и други строителни и довършителни работи. И, макар че фирмата ни е нова на пазара, сме събрали опитен екип, който познава строителството в детайли и е готов да се заеме с всеки един от вашите проекти. На тази страница ще намерите и информация за всички услуги, които предлагаме на клиентите си.

Запитване

0890 177 244

Търсите фирма за строителство?

В случай, че желаете да се възползвате от услугите ни за жилищно строителство, можете да зададете въпросите си за цена на груб строеж, строителство на къща, монтаж на гипсокартон, изграждане на ВиК инсталации и други, като използвате формата за контакт, която ще намерите на страниците ни. Ако позвъните по телефона, ще се свържете с нас в реално време, а ако пишете на имейла ни ще трябва да изчакате отговор от оператор, който няма да закъснее повече от 2 дни.

Брандът „Янчов Инженеринг“ не изневерява на добрите традиции в строителния сектор, защото държим клиентите ни да останат доволни. Обградихме се с хора, които познават и най-малките тънкости при построяването на сгради, проектирането, архитектурата, ремонтите и въобще онова, което спомага за съществуването на този сектор в България. С всеки изминал ден, седмица или месец прибавяме нови обекти в портфолиото си и се стараем да предлагаме най-доброто на пазара.

Как да направя заявка за жилищно строителство?

В сайта ни, ще намерите нашите контакти, чрез които да се свържете с нас, за да обсъдим вашата заявка за груб строеж, сухо строителство или друг вид строителни дейности. Ние ще отговорим на въпросите Ви посредством телефонна връзка или чрез формата за контакт по електронна поща.

Предлагате ли ремонт на ВиК инсталации?

Какви видове електро услуги предлагате?

Предлагате ли лепене на гипсокартон в баня?

Можем ли да Ви повикаме за саниране на блокове?