Нашето най-голямо предимство е личното, професионално и коректно отношение към нашите пациенти и техните собственици.

 

mops

Професионална грижа, на която можете да се доверите

Вашите любимци са наш приоритет

Нашето най-голямо предимство е личното, професионално и коректно отношение, към нашите пациенти и техните собственици. Вашия любимец ще е в добри ръце при нашия екип от професионалисти

Потърсете ни!

Преглед и манипулации

При нас вашият домашен любимец ще бъде обстойно прегледан и лекуван по съвременни методи от екип от квалифицирани ветеринарни лекари.

Лаборатория и образна диагностика

Клиниката разполага със съвременна апаратура за лабораторна и образна диагностика – Хематологичен анализатор, Биохимичен анализатор, Ехограф от висок клас , ЕКГ и др.

Хирургия и спешна медицина

Клиниката разполага с хирургичен блок, в който се извършват широк спектър хирургични интервенции, както и постоперативни стационарни грижи.

Зоомагазин

Клиниката разполага и със зоомагазин, в който може да откриете, както ЛЕЧЕБНИ ДИЕТИ и ежедневни храни от SUPER PREMIUM CLASS от лидери на световния пазар- Pro Plan, Gosbi, Hill’s и др. , така и лакомства и аксесоари за домашни любимци.

Хотелски услуги за кучета и котки

Вашите любимци ще се чувстват като у дома!

Ако планирате дълго пътуване и няма на кого да поверите вашите любимци, заповядайте при нас! Нашият хотел за кучета и котки осигурява всичко необходимо, за да може вашият любимец да се чувства като у дома.

Научете повече

ул. Люляк 17
map view on map
phone 0898441212