Строителството и Предприемачество

Строителна компания и агенция за недвижими имоти “БАЛКАНСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ООД със седалище в град Кърджали, ул. “Булаир” 27 е създадена през 2005 година и е специализирана в областта на посредничеството при сключване на сделки за покупко – продажба на недвижима собственост. “БАЛКАНСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ООД е лидер в строителството и предприемачество в Кърджали и района. Обектите се строят по най-новите технологии със съвременни материали, модерна и функционална архитектура. Днес компанията има офиси в Кърджали, както и представители в Англия. Нашите цели са свързани изцяло с осъществяване на Вашите идеи и мечти, като Ви предлагаме 100% коректност и сигурност! Ако искате да закупите или заявите за продажба имот, не се колебайте, а заповядайте в някой от нашия офис в Кърджали или ни потърсете в Интернет на адрес www.balkanstroy-bg.com !

КОМПЛЕКСНО СТРОИТЕЛСТВО

Включва изготвяне на проекти, екстериорна и интериорна визуализация, цялостен мениджмънт на строителния процес от изкоп до степен на завършеност удовлетворяваща клиента. Хидро – геоложко проучване на терена, подгоговка на терена, изкопни работи, кофраж, арматура, бетон, зидария, ВиК инсталации, Електрообзавеждане, Алуминиева и PVC дограма, Вертикални планировки и др.

  • ДОВЪРШИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ РАБОТИ

Полагане на мазилки, шпакловки и топлоизолация по стени – направа на вътрешна варова мазилка по стени и тавани, гипсова шпакловка по стени и тавани, полагане на декоративни и луксозни вътрешни мазилки и покрития, външна минерална мазилка по фасадни стени, парапети, еркери, стрехи и др.

  • СУХО СТРОИТЕЛСТВО

Искате да строите или да реновирате. Търсите добро качество на живот, независимост и рентабилно влагане на парите си. Тогава сигурно сте пред решението как да оформите собственото си жилище. Солидността и трайната стойност са важни величини. Добрата топлоизолация ще се грижи за ниските разходи след това. Но най важното за всеки е здравословната среда за живот.

  • ВИЗУАЛИЗАЦИИ И РЕШЕНИЯ

Изготвяне на интериорни и екстериорни визуализации по зададен проект. Дизайнерски решения на интериори за постигане на по- голяма функционалност и естетика. 3D визуализацията в много случаи спестява време и пари, гарантира точно и прецизно изпълнение на строителните или ремонтни работи. Дава много предимства и възможности за извършването на корекции според предпочитанията и нуждите на клиентите.

  • КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

При взето решение за покупка на имот, е необходимо да посетите офиса на Балканстрой Инженеринг ,за да Ви запознаем с нашите оферти за продажба на имоти, да проучите пазара с помощта на нашите брокери – консултанти. Чрез тях Вие ще получите максимално вярна информация за състоянието на пазара на имоти и за цените на отделните типове имоти в конкретния район.

  • НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

“БАЛКАНСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ООД е строителна компания и агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит в строителния бранш. Нашата цел е да предоставяме качествена консултантска услуга на пазара. Доверието на клиентите към нас се изразява в качеството и коректността, които им предлагаме вече над 10 години. Знаем и сме убедени, че по този начин ще избягваме всякакви сериозни бъдещи проблеми.

Адрес: Кърджали, ул. “Булаир” 27
Имейл:balkanstroybsi@abv.bg
Ключови думи: Балканстрой Инженеринг, строителна фирма Кърджали, Строителството Кърджали, Предприемачество Кърджали, КОМПЛЕКСНО СТРОИТЕЛСТВО, ДОВЪРШИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ РАБОТИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО, строителна компания и агенция за недвижими имоти Кърджали