От 2006г до 2016г ТАЛ БУРГАС се развива на територията на Източна България като клон на ТАЛ ИНЖИНЕРИНГ. От 2016г. ТАЛ БУРГАС е отделно юридическо дружество и е една от водещите фирми на пазара, като разработва и осигурява модерни решения за остъклени конструкции и вентилируеми фасади.

Нашите продукти са разработени и създадени да посрещнат и най-високите очаквания на нашите клиенти.

Услугите ни покриват целия процес от момента, в който проектът е само идея, до пълното му и безупречно завършване. Съдействаме на нашите клиенти с планирането, консултирането, техническото проучване  и разработката на проекта.

През последните години ТАЛ БУРГАС изгради репутация и авторитет на предпочитан изпълнител за успешната реализация на емблематични сгради и се наложи като безспорен лидер на пазара.

Благодарение на нашите партньори ние на практика разполагаме с неограничени възможности за пълното задоволяване на Вашите потребности по отношение на качеството, здравината, комфорта. Гордеем се, че работим в тясно сътрудничество с водещи европейски производители с неоспорима репутация като:

– SCHÜCO – Германия /алуминиеви и PVC конструкции/;
– ETEM – Гърция /алуминиеви конструкции/ и Etalbond /алуминиеви композитни панели/;
– WÜRTH – Германия /скрепителни елементи/;
– BOSCH – Германия /професионална техника/;
– DORMA – Германия /системи и автомати за врати, автоматични врати/;
– ALUMIL – Гърция /алуминиеви конструкции/;

-GEZE – Германия /системи и автомати за врати, автоматични врати/;

– RAYNERS – Белгия /алуминиеви конструкции/

Съвместната ни работа е гарант за многообразните, неограничени архитектурни решения и качеството на инженеринговата дейност.

Гарантираме дълъг експлоатационен живот, устойчивост, гъвкав модел при определяне на цените и константно отношение при задоволяване изискванията на нашите клиенти, прецизност по отношение на качеството на предлаганите материали и услуги. На това наше професионално кредо дължим отличната си репутация както в професионалните среди, така и в очите на онези, които с наша помощ промениха дома, офиса, въобще живота си – нашите клиенти.

Разполагаме с модерна производствена база, оборудвана със специализирани високотехнологични машини за изработка на алуминиева и PVC дограма и конструкции, със собствен транспорт и с възможности за монтаж на територията на цялата страна. “ТАЛ БУРГАС” разполага и с висококвалифицилани специалисти – проектанти, технически и производствени екипи – гарант за стриктното изпълнение на договорените срокове за приключване на нашите ангажименти.

гр. Бургас
Индустриален логистичен парк Бургас, ул. Йончевo езеро 2

Телефон: +359 (0) 899 99 23 26

Email: office@talburgas.com