Защо да изберете Учебен център Международна фондация Св. Св. Кирил и Методий

  • Ние предоставяме образователни услуги повече от 25 години – с най-високо качество и на изключително достъпни цени.
  • Преподавателите ни са висококвалифицирани професионалисти с богат опит, които знаят как да мотивират своите курсисти.
  • Качеството на нашето обучение е високо, защото винаги сме в крачка с променящите се образователни модели и подходи в него.
  • Предлагаме разнообразни форми на обучение и по този начин задоволяваме и най-взискателните предпочитания.
  • Оценяваме реално Вашите знания по езика и Ви предлагаме най-подходящото за Вас ниво на обучение.

Курсовете ни за сертификати  SAT I,  IELTS, TOEFL, CAE,  GMAT,  JLPT, TOPIK гарантират успешен прием в най-престижните световни университети. Обучение за всички възрасти ПРИСЪСТВЕНО И ОНЛАЙН по английски, немски, японски корейски.

90% от учениците, готвили се при нас за матурите по български ,математика и английски език за ДЗИ получават отлични оценки. Подготовката за НВО за ученици в седми клас по български и математика е на престижно място.

Нашите курсисти по японски език се обучават от японски преподаватели за всички нива-N5 ,N4 , N3, N2,1 и традиционно са измежду призьорите на Конкурса за ораторско майсторство и на изпита за JLPT.

Курсове

Адрес:гр.София, ул Марин Дринов 1 ,партер ,София 1504

Телефон: 02 /8467298 ,0878590671 , 0878590639

Имейл:info@educenter.bg

Сайт : https://educenter.bg/ 

Ключови думи: езикови курсове – японски език за деца , японски за възрастни  , корейски език за деца корейски за възрастни  , английски за ученици ,английски език за възрастни , Корпоративно обучение , Бизнес английски .Подготовка за сертификати – SAT, IELTS , TOEFL ,CAE ,GMAT ,GRE ,  JLPT ,TOPIK  .Подготовка за матури за НВО и ДЗИ .