ДЕНИСЛАВ” ЕАД е дружество, което наследява семейната традиция в производството на хляб, разширявайки дейността си от малка хлебопекарна за производство на ръчен хляб до създаването на модерен хлебозавод, предлагащ на клиентите си множество видове заводски хляб, специални и пълнозърнести хлябове, закуски и други хлебни изделия.

Продуктов каталог

Над 20 годишна история

През 1994г. дружеството закупува съществуващата в центъра на гр.Белослав малка хлебопекарна, в която се пече ръчен хляб в перкинсонови пещи. След пълната реконструкция и множество разширения през годините, днес фирмата разполага с функционални сгради, отговарящи на всички европейски стандарти, оборудвана с нови модерни машини, включени в напълно автоматизиран производствен процес. „ДЕНИСЛАВ “ ЕАД произвежда различни видове брашно с автоматизирана петвалцова мелница, където се произвежда брашно тип 500, тип 400, пълнозърнесто брашно, брашно от лимец и ръж. Като суровина в мелницата се влага само селектирана и отговаряща на изискванията за перфектни хлебопекарни качества пшеница, изследвана в собствената лаборатория, обзаведена с нова и прецизна лабораторна техника. В началото на 2020 година, „ДЕНИСЛАВ “ ЕАД  откри втори хлебозавод, който увеличи двойно капацитета на производственият процес.

С особено внимание  са създадени и цеховете за производство на закуски, сладки и специални хлебни изделия. Осъзнавайки потребността на пазара от здравословни храни, тук е разработена технология за създаване на така препоръчваните от специалисти по здравословно хранене хлебни изделия. Разнообразие от сладки продукти, като се набляга на използването на качествени суровини, естествени оцветители и овкусители.

Нашата мисия

През годините с помощта на сплотеният ни екип, работим усърдно да върнем аромата на ръчно замесен хляб с жива закваска, по стара българска рецепта, с отличителни вкус и мекота.

Дейността на фирмата включва всички етапи от подбора на пшеницата, през смилането на брашното и производството на продуктите до логистиката на крайните продукти в търговската мрежа. В основата на организацията са заложени семейни ценности, като доказателство за това е прекият принос на всеки член от семейството, изпълняващ функцията на ръководител в основните звена в дейността.

Работният процес започва чрез прецизен подбор на качествена българска хлебна пшеница, която подлежи на стриктен лабораторен анализ в собствена високотехнологична лаборатория, разполагаща с набор от най-висок клас немски машини (Brabender, Perten, Nabertherm). Мелничният комплекс разполага с общо 21 силоза за съхранение на жито, брашно и трици. Сградата с прилежащите помещения и технологичното оборудване са издържани по всички изисквания на регулационните органи. Качеството на брашното гарантираме с тристепенно измиване на пшеницата, абсолютно автоматизиран процес за мелене и пакетиране.

Ние от Денислав се стремим да спазваме международните стандарти за организация и управление, които почиват на идеята, че качеството на продукта се определя от качеството на управлението на фирмата, която го създава. Една качествено управлявана фирма по-лесно и безпроблемно произвежда качествен продукт.

Така качеството на системата за управление на качеството е един вид гаранция за качество на продукта.

Внедряването на Система за управление на качеството осигурява способността на организацията да предоставя продукт с едно и също постоянно качество, в съответствие с изискванията на нейните клиенти и приложимите разпоредби на националното законодателство.

Работно време:

Всеки ден: 8:00ч. – 17:00ч.

Адрес

ул. Христо Ботев 7
гр. Белослав