Адрес:  ул. ВОЛГА №34 обл.ВЕЛИКО ТЪРНОВО, с.ПЪРВОМАЙЦИ 5139

Телефон:0896741719

Бояджийски услуги

Ако е време да освежите своя дом или да бъде положена първата боя в новата Ви къща, ние от Янчов Инженеринг сме насреша! Без значение дали става въпрос за къща, офис сграда или дори търговски обекти, ние ще Ви предоставим разнообразие от страхотни ярки или семпли цветове, които да Ви отиват! Нашите професионалисти ще създадат един истински уникален шедьовър, на който няма да можете да се нарадвате и то с помощта на бой от изключително качество!

Може би ще си кажете, че всеки може да боядиса една стена или таван, ние пък казваме „да и не“, защото в нашата сфера това е изкуство и както всяка друга дейност, която изършваме, тази изисква умения, прецизност, креативност, знания и опит! Разбира се, винаги можете да опитате да се справите сами, но можем да гарантираме, че перфектните резултати се постигат трудно и наистина се изискват всички изброени качества за това! Ние сме тук и не се страхуваме да експериментираме, защото нашите професионалисти имат много богат опит в боядисването на стени, тавани и цели стаи. Ние не пропускаме нито една стъпка в работата си, защото винаги целим пълното задоволство на клиента!

Нашите бояджии работят перфектно с боядисването с блажна боя или латекс. Можете да се доверите на нас за отсичането на боя, за създаване на перфектни фигури, които да красят дома Ви.