ранс Династи

Транс Династи е българска фирма с многогодишен опит в международен транспорт. Седалището на Фирмата е в гр. Благоевград, България и е специализирана в регионални и международни товарни превози в Европа. Нашата цел е да осигурим на клиентите си индивидуални и изцяло съобразени с нуждите и изискванията им транспортни услуги.

Транс Династи организира и извършва превоз на стоки по внос и износ от България за различни дестинации в Европейския съюз и Балканите. Основните ни Европейски релации са от и до: Великобритания, Германия, Италия, Гърция, Иран, Грузия и Турция.

От началото на 2012 г. фирмата оперира с ЕКМТ/СЕМТ разрешителни.

Фирмата е една от първите български компании регистрирана в платформата за товари и транспорт ТимоКом, както и потребител на Спедитор.НЕТ от самото й съществуване

Фирмата е член на Съюза на международните превозвачи.

Техническо оборудване

Всички автомобили отговарят на последните изисквания за техническо оборудване. Системите за постоянен мониторинг GPS гарантират бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари. Всички наши превози са под покритието на Застраховка (Отговорност на превозвача) съгласно Конвенция CMR.

Автомобилен транспорт

УСЛУГИ, АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ

Адрес

Благоевград,
ул. Покровнишко шосе
(в двора на СЗМ до Митница Югозападна)

Телефон

+359 88 857 58 10
+359 88 855 14 83
+359 88 514 47 32

Факс

+359 73 880809

E-mail

transdyn@gmail.com