При изграждането или ремонт на дома, изборът на подходящи строителни материали е от съществено значение. Разбираме, че домът е повече от постройка – той е нашият подслон, мястото, където създаваме любов, спомени и уют. С тази идея в ума, решихме да направим избора на строителни материали достъпен за всеки човек, като предоставим бърза, удобна и лесна за ползване платформа за поръчка на строителни материали 

В качеството си на склад за строителни материали, ние сме доставяли нашите продукти до различни типове обекти и сме горди че сме допринесли за строежа или обновлението на много обекти, като същевременно сме се адаптирали към разнообразните нужди на нашите клиенти.

В строителна борса StroyMart.BG не само предлагаме разнообразие от строителни материали, но и се стремим да доставим най-доброто, отговарящо на индивидуалните изисквания на всеки клиент. Нашата цел е да осигурим удобна за клиента доставка и висококачествени строителни продукти. С нас може да разчитате на експертен съвет и удобство при избора си на строителни материали за вашият проект.

Широк асортимент от строителни материали

StroyMart.BG предлага обширен асортимент от висококачествени строителни материали, като се стремим да удовлетворим всички нужди на нашите клиенти. В нашия каталог ще откриете разнообразие от продукти, предназначени за различни области на строителството.

Нашите предложения включват материали за груб строежсухо строителствохидроизолацияпокривиогради, продукти за дома, машини, инструменти и още много други. Стремим се да предоставим на нашите клиенти не само широк избор, но и гаранция за качество.

StroyMart.BG е официален дистрибутор на водещи марки в индустрията на строителните материали. Сред тях са: IsomatTerrax, Mercator, Technogips ProKnaufBravo и много други. Този богат избор от продукти се предлага с цел осигуряване на надеждни и иновативни решения за всеки проект на нашите клиенти. Ние сме тук, за да подкрепим вашите строителни и ремонтни нужди, предоставяйки висок клас продукти и експертен съвет

+359 89 040 0071 Адрес Пазарджик,България.